Ingezonden

Open dag Elivagar op Hoeve Twente in Heythuysen

Op zaterdag 23 september organiseert zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, Elivagar, een open dag op werkgebied Hoeve Twente in Heythuysen. Bent u geïnteresseerd in wat we op Hoeve Twente doen? Dan heten we u van harte welkom tussen 11.00 en 16.00 uur aan de Heide 1 in Heythuysen. Iedereen is welkom! Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Medewerkers en cliënten laten graag zien hoe mooi hun werkomgeving is!

U kunt tijdens de open dag bijvoorbeeld genieten van een huifkartocht, de mooie omgeving en een lekker hapje en drankje. Verder zijn er optredens van Toet Tout en Tátake!-Taiko. Natuurlijk wordt u ook rondgeleid over de mooie hoeve waar voornamelijk biologisch dynamisch wordt gewerkt. Deze biologisch dynamische producten kunt u ook kopen op die dag.

Hoeve Twente is een werkgebied van zorgorganisatie Elivagar in Roggel, waar voornamelijk jongeren met een licht verstandelijke beperking werken. Op de boerderij worden biologisch dynamische groenten, fruit en kruiden verbouwd en zijn dieren die verzorgd moeten worden. Hoeve Twente biedt een werkstructuur voor de jongeren. Werk in de buitenlucht en de zorg voor dieren en planten geeft ritme. Verbinding, ontmoeting en ontwikkeling staan hierbij centraal.

Ons doel is om deze jongeren te begeleiden naar een zo zelfstandig mogelijk leven en participatie in de samenleving. In een vertrouwde en veilige omgeving geven we de jongeren zoveel mogelijk ontwikkelkansen. We stimuleren het eigen regie voeren en het maken van eigen keuzes. We kijken altijd samen met de jongeren wat voor werk het beste past.

Elivagar maakt samen met 5 andere antroposofische organisaties deel uit van DeSeizoenen. Samen bundelen die organisaties 143 jaar aan ervaring. Elivagar begeleidt ruim 50 mensen met een verstandelijke beperking in het wonen, werken en leven.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Vacatures

Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Step

  Mooie step vanaf 4 jaar. Bijna niet gebruikt. Lees meer
 • Headline 1

  kookketel / servies

  kleding hangers grais Lees meer
 • Headline 1

  Stapelstoelen

  Zware kwaliteit stapelstoelen in goede staat Zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantine 3x paarse bekleding en 4x rode bekleding Lees meer
 • Headline 1

  keuken

  In verband met aanschaf nieuwe te koop complete keuken inclusief vaatwasser en oven bestaat uit 2 gedeeltes, 4 bovenkastjes en planken rekken moet zelf gedemonteerd en opgehaald worden Lees meer
 • Headline 1

  Antiek geweer (korte loop)

  Liefhebbers! T.k.a. antiek geweer (1864) voor o.a. in de vitrinekast . Lengte ca. 43 cm. De conditie is in originele staat! Te bezichtigen/bevragen onder: 06-33703946 Lees meer

Ingezonden Jouw nieuws

Laatste reacties