Sport

Ambtenaren, St. Joost. Weert en afscheid.


In sommige weken gebeurt er van alles op hardloopgebied en daaromheen. Zo was er op woensdag 3 april het NK Cross voor ambtenaren. Angela de Vries nam daar aan deel met succes. 6 Km wist ze te overbruggen in 40:45. Michel Hoeken (hij is nog steeds in voorbereiding op een marathon), was in St. Joost te vinden op 6 april bij de trimloop. Voor het eerst 14,3 km in de mooie tijd van 1:21:43. Op de dag daarna, 7 april, stond hij wederom aan de start. Nu bij de HEMA IJzeren Man Loop. Samen met 13 andere Grenslaupers maakte hij weer een mooie trainingsronde van dit keer 10,4 km. Lila Joseph liep hier op die afstand een persoonlijk record met 1:10:59. Iedereen had last van de hogere temperatuur. Bijzonder bij deze loop was de deelname van Marko Greijmans. Hij liep mogelijk zijn laatste trimloop in Nederland. Zijn verhuizing naar Zweden is definitief. Met een traan en een lach namen we afscheid van hem.
2 Persoonlijke records konden ook genoteerd worden in Rotterdam. Henk Janssen en Hans Nievergeld zetten die records daar nee. Henk in zijn 3e marathon in de havenstad en nu voor het eerst onder de 4 uur, 3:59:39 en Hans in zijn 1e marathon 3:39:20. Dirk Jimmink finishte in 4;15:39. Alle voorbereidingen hadden zich geloond.
Alle verdere uitslagen zijn te vinden via www.uitslagen.nl.
Ook beginnen met hardlopen? Meld je dan aan via https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/lopersgroep-de-grenslaupers gebruik de kortingcode 19wSTrkJgSTRkt en je krijgt € 7,50 korting op je inschrijving. Ook bestaat de mogelijkheid om via een “Vriendendeal” in te schrijven. Krijgen jij en je mede-inschrijver elk € 7,50 korting. Let op, er zijn voor deze cursus slechts 16 plekken beschikbaar op dit moment nog 1! Start 6 april! Inschrijven nog mogelijk tot en met 13 april!
Zoek je een leuke club waar het gezellig is, goed getraind wordt, heel goede begeleiding is en veel sociale interactie? Kom dan gewoon 6 weken gratis meetrainen. secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196

|Doorsturen