Sport

Have fun, let it rain and run!


Bij het vorige verslag hadden we een soortgelijke zin. Echter dit weekend domineerde de regen. Desondanks veel Grenslaupers op pad, niet zozeer bij wedstrijden, maar vooral om trainingskilometers te maken. Diverse mensen in de voorbereiding op de Rotterdam Marathon, anderen in voorbereiding op halve marathons en andere wedstrijden.
Toch ook enkele mensen die het elders zochten. Wat is er namelijk mooier dan in de regen een trail lopen in Geldrop. Suzanne Bongers deed dat. Bijna 17 kilometer ploeteren over onverharde paden, door los zand, over heuveltjes en heel af en toe een stukje verharde weg. Het geeft voldoening en een heel goed gevoel als je dan de finishlijn passeert. Tempo is namelijk niet belangrijk, maar genieten van de omgeving, de weergoden, het bewegen buiten.
Michel Hoeken liep ook bijna een trail, al was het eigenlijk een trimloop. Heel nat modderig parcours in het Teutenloopcriterium in Pelt (B). Zwaar lopen, maar toch ruim binnen het uur, 57:49 over 9 km.
Wil je na dit blije nieuws ook beginnen met hardlopen? Meld je dan aan via https://www.yakultstarttorun.nl/verenigingen/lopersgroep-de-grenslaupers gebruik de kortingcode 19wSTrkJgSTRkt en je krijgt € 7,50 korting op je inschrijving. Ook bestaat de mogelijkheid om via een “Vriendendeal” in te schrijven. Krijgen jij en je mede-inschrijver elk € 7,50 korting. Let op, er zijn voor deze cursus slechts 16 plekken beschikbaar!
Zoek je een leuke club waar het gezellig is, goed getraind wordt, heel goede begeleiding is en veel sociale interactie? Kom dan gewoon 6 weken gratis meetrainen bij de Grenslaupers. secretariaat@degrenslaupers.nl of 06-21573196.

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Vacatures

Sjnabbeltjes


Ingezonden Jouw nieuws

Laatste reacties