Muziek

Line-up “OPPE GROOS in Roggel” compleet!


Na een zeer succesvolle eerste keer organiseert bigband Xpero dit jaar voor de tweede maal het tuinfeest “OPPE GROOS” in Roggel. Nu is de volledige line-up bekend: in totaal zullen vier bands en één koor acte de présence geven. Naast bigband Xpero zullen de bands Rogus, Stanford, Fiesta Loco en het koor Forever Young Leudal hun opwachting maken. Rogus speelt diverse soorten jazzmuziek. Stanford verzorgt het betere blueswerk en Fiesta Loco is een regelrechte feestband, die zich vooral op het Tex-Mex-genre heeft toegelegd. Forever Young Leudal laat horen dat je nooit te oud bent om je jong te voelen.

Verspreid in de tuin worden zitjes gemaakt, maar een eigen picknickdeken meenemen is ook toegestaan. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd. De hapjes worden verzorgd door bigband Xpero. Hans en Marleen van café Sjrake staan garant voor de drankjes.

Het tuinfeest is gratis toegankelijk voor iedereen. En wie wil er nou niet op een zondagmiddag in de buitenlucht bij Sjrake komen relaxen met leuke muziek en een lekker glas bier of wijn.
We hopen jullie dan ook allemaal te mogen begroeten op zondag 23 juni vanaf 13:30 uur bij Srake (Kleine Laak 30 te Roggel) in de tuin. En hadden we het al gezegd: gratis entree!
|Doorsturen